Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Εθιμοτυπική επίσκεψη Tούρκου προξένου στο ΕΒΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ο Πρόξενος η Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κ. Mustafa Sarnic, πριν την αναχώρησή του από την Κομοτηνή, και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Αγγελίδη.

Ο Τούρκο Πρόξενος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη συνεργασία που είχαν στο διάστημα της παραμονής του στην Κομοτηνή ενώ και ο κ.Αγγελίδης τόνισε την σημαντική συνεισφορά του Τούρκου Προξένου στις εμπορικές επαφές των δύο πλευρών, στις επισκέψεις και επιχειρηματικές αποστολές που έγιναν εκατέρωθεν αλλά και στη συμβολή του στην επιτυχία του 2ου Ελληνο-Τουρικού Επιχειρηματικού φόρουμ που έγινε τον Ιανουάριο του 2011 στην Κομοτηνή. Τέλος ο κ.Αγγελίδης ευχήθηκε στο Τούρκο Πρόξενο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που του ανέθεσε η Τουρκική Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου