Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Δωρεάν προ-συμπτωματικός έλεγχος οστικής πυκνότητας από το παράρτημα Κομοτηνής της ένωσης γυναικών Ελλάδος

   Το Παράρτημα Κομοτηνής της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας πραγματοποίησε στις 29/6/12 από το πρωί στις 9πμ μέχρι στις  14:00 το μεσημέρι, για τα μέλη και τις φίλες του προσυμπτωματικό έλεγχο Οστικής Πυκνότητας σε συνεργασία με την εταιρεία G M G diagnostics. Η εξέταση ήταν δωρεάν και έγινε στο Πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής.
    Το μέλος του παραρτήματος Κομοτηνής της ένωσης γυναικών  Ελλάδος κα. Μάρθα Πνευματικάκη τόνισε ότι «σε συνεργασία με ένα διαγνωστικό κέντρο, το GMG που βρήκαμε από το ιντερνέτ, προσφέρουμε στις γυναίκες δωρεάν μέτρηση οστικής μάζας. Υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, πάρα πολλές γυναίκες που τους ενδιαφέρει, λόγω και της κρίσης το δωρεάν βοηθάει πάρα πολύ. Θέλαμε αρκετό καιρό να το κάνουμε αυτό».    
Το μέλος του παραρτήματος Κομοτηνής της ένωσης γυναικών  Ελλάδος κα. Χαρούλα Πιατίδου υπογράμμισε ότι «Η επόμενη πρωτοβουλία που πήραμε είναι να κάνουμε ψηλάφηση στήθους, αυτό μπορεί να γίνει το φθινόπωρο ή και την άνοιξη, προσπαθούμε ήδη να έρθουμε σε επαφή με κάποια άλλη εταιρεία και να το κάνουμε πάλι δωρεάν. Μας το ζητάνε τα μέλη μας αλλά και εμείς ως γυναικείος σύλλογος το επιδιώκουμε».   
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου