Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις υποψηφίων μπροστά στην κάλπη

Από τις 10 το πρωί άρχισαν να προσέρχονται οι υποψήφιοι στης κάλπες και νωρίς το μεσημέρι είχαν ασκήσει όλοι το εκλογικό τους δικαίωμα, κατά την αποχώρηση τους από τα εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν προχώρησαν σε δηλώσει…

Ροδόπη: Υπάρχει ελπίδα δήλωσε ο Ε. Στυλιανίδης .
«Εύχομαι και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη από αυτές που αφήνουμε πίσω και είμαστε όλοι εδώ, εφόσον εκδηλωθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου, για να τιμήσουμε την εντολή του» δήλωσε ο Ε. Στυλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ.., κατά την αποχώρησή του από το Ε.Τ. της Ξυλαγανής, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
   Ερωτηθείς για το αν αγωνιά για το αποτέλεσμα απάντησε: «Ότι μια εκλογική διαδικασία είναι μια εκλογική διαδικασία, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια». Ενώ σημείωσε ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν πρέπει να παραιτηθούν από την ελπίδα διότι αυτή, όπως είπε, θα μας βοηθήσει στην ανηφορική διαδρομή που έχουμε μπροστά μας. «Είμαι βέβαιος ότι, εφόσον ενώσουμε δυνάμεις, λειτουργήσουμε με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, θα έρθουν καλύτερες μέρες που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος». Ο κύριος Στυλιανίδης θα αποτιμήσει το αποτέλεσμα της κάλπης στη Ροδόπη σήμερα το βράδυ και αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα.

-
Ροδόπη: Οι Έλληνες επιλέγουν με σοφία δήλωσε ο Γ. Πεταλωτής. .
«Μετά από μια πολύ ταραγμένη κοινοβουλευτική θητεία, ίσως η πιο παράξενη, η πιο πρωτότυπη, η πιο δύσκολη, η πιο τολμηρή μετά τον εμφύλιο στη σημερινή εκλογική διαδικασία, οι Έλληνες πολίτες επιλέγουν με πολύ μεγάλη ωριμότητα και εμπειρία, με γνώση και σοφία έτσι ώστε η χώρα μας να πάει μπροστά με πολύ πιο τολμηρά αποφασιστικά βήματα, μακριά από τις αγκυλώσεις και τα μεγάλα παθήματα του παρελθόντος» δήλωσε ο υφυπουργός δικαιοσύνης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Ροδόπης κος Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κος Πεταλωτής εξερχόμενος του 153ου  εκλογικού τμήματος στην Κομοτηνή, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, τόνισε ότι « ο Έλληνας πολίτης επιτέλους μπορεί να ζήσει σε μια χώρα απαλλαγμένη από το παρελθόν χωρίς να επιστρέφει στο παρελθόν, αλλά κοιτάζοντας μπροστά. Για να ξεπεράσουμε την κρίση και να χτίσουμε το μέλλον».

«Σε αυτή την εκλογική περίοδο καλούνται οι έλληνες πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας. Τα τελευταία τρία χρόνια είδαμε η ανοχή και η αντοχή μας να έχουν εξαντληθεί. Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, αυτό που χτίστηκε μετά την μεταπολίτευση, θα δώσει το γκρέμισμα αυτό τη βάση για να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα με άλλα όνειρα, άλλα  ιδανικά και άλλες αρχές»   τόνισε η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, Βούλα Ελευθεριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου