Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έκθεση του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Με έργα μαθητών της Φυσούν Σούκα
   Από την Τρίτη και μέχρι σήμερα, στην αίθουσα εκθέσεων της Λέσχης Κομοτηναίων φιλοξενούνται μοναδικά έργα ζωγραφικής των μαθητών των γνωστών ζωγράφων της πόλης, Φυσούν Σούκα και των μαθητών της. Η έκθεση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα και πολύ κόσμο, το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία και των μαθητών που εκθέτουν στο χώρο τα έργα τους.

  Μιλώντας για την έκθεση η κα. Σούκα τόνισε ότι «όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μόλις κλείνουν τα σχολεία, τελειώνουν και τα μαθήματα στο τμήμα μας και ολοκληρώνουμε την κάθε χρόνια με την έκθεση αυτή όπου παρουσιάζεται η δουλειά των μαθητών μας».  «Φέτος το τμήμα μου είχε 38 μαθητές, από πολύ μικρή ηλικία μέχρι και 50 χρονών και παρουσιάζουν 180 έργα. Τα έργα των μαθητών έχουν ελεύθερο θέμα και πηγάζει από ότι τους κεντρίζει το ενδιαφέρον» υπογράμμισε η κα. Σούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου