Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έκθεση φωτογραφία​ς της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής

  Η Πολιτιστική Κοινότητα Νέων Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης 2012, πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας στο χώρο της Λέσχης Κομοτηνής, από φωτογραφίες των μελών και φίλων της Κοινότητας.

   Η εκπρόσωπος Κοινότητας Νέων Κομοτηνής κα.  Μαρία Ποντικίδου, μιλώντας για την πολιτιστική κοινότητα ανέφερε ότι «Η Πολιτιστική Κοινότητα Νέων είναι ο μόνος Φοιτητικός Πολιτιστικός Σύλλογος της Κομοτηνής. Λειτουργεί από το 1985, ξεκίνησε από κάποιους φοιτητές οι οποίοι ήθελαν να εκφραστούνε πολιτιστικά και καταφέρανε να δημιουργήσουνε κάποια τμήματα όπως το θεατρικό, το μουσικό, το φωτογραφικό, το κινηματογραφικό, το φιλοσοφικό, το τμήμα περιοδικού, το λογοτεχνικό και άλλα». «Έχουμε κάποιες εκδηλώσεις τις οποίες έχει δημιουργήσει αποκλειστικά η Κοινότητα Νέων που γίνονται κάθε Δεκέμβρη οι «Πολιτιστικές Αλκυονίδες» και κάθε Μάιο υπάρχει και συμμετοχή στα Ελευθέρια Θράκης» τόνισε και επισήμανε ότι  «Σήμερα στη Λέσχη Κομοτηναίων έχουμε έκθεση φωτογραφίας από το τμήμα φωτογραφίας της Κοινότητας, θα διαρκέσει από τις 15 μέχρι τις 18 Μαΐου, υπάρχουν υπεύθυνοι οι οποίοι θα ενημερώνουν για διάφορα θέματα τους επισκέπτες. Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος προσπαθεί να βάλει με τον τρόπο του ένα λιθαράκι στον Πολιτισμό αυτής της πόλης, έτσι γιατί κάποιοι δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τα χρώματα του πολιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου