Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ δύναμη στην ΠΕΤ-ΟΤΕ N. ΡΟΔΟΠΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο μεγαλύτερο Σωματείο στο χώρο του ΟΤΕ την ΠΕΤ-ΟΤΕ  με μεγάλο νικητή το ίδιο το Σωματείο.  στις  24/02/2012 με το τοπικό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας να παίρνει το 85% των ψηφισάντων μελών μας, τα οποία ανέδειξαν την παράταξή μας και πρώτη δύναμη πανελλαδικά Αναμφίβολα, τα εκλογικά αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι οι συνάδελφοι εκτίμησαν και τίμησαν με τη ψήφο τους τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την ευκρίνεια λόγων και έργων, συστατικά της μακρόχρονης πορείας μας στον χώρο.
Η ευθύτητα και το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης που επιδείξαμε, είχε εξαιρετική απήχηση στους συναδέλφους, .

Σε μια δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία οι συνάδελφοι   εργαζόμενοι έδωσαν ένα ηχηρό  μήνυμα συλλογικότητας  και θεσμικής αναβάπτισης κόντρα στους καιρούς και τις ερινύες 
Η καθολική τους συμμετοχή και η επιλογή τους δίνει την ευθύνη και την εντολή για ένα συνδικάτο ισχυρό, παρεμβατικό, αγωνιστικό μα πάνω απ’ όλα ενωτικό για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους  τους συναδέλφους που με την συμμετοχή τους αλλά και την ψήφο τους έδωσαν ξανά την πρωτοπορία  αλλά και την εκλογική νίκη στην παράταξη της ΔΑΚΕ.
• Το μήνυμα σαφές.
• Η εντολή ισχυρή.
• Η ευθύνη για το παρόν και το μέλλον όλων μας μεγάλη  και δεσμευόμαστε γι’ αυτό καλώντας ταυτόχρονα ΟΛΟΥΣ σε συστράτευση.
 Παναγιώτης Τσίτσιος
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ Ν.Ροδόπης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου