Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Φωτιές στην Ροδόπη

Την Πέμπτη 1/3/2012 και περί Ω/19:30΄εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον οικ. Παραδημής. Στον τόπο του συμβάντος έφτασε δύναμη της Π.Υ. Κομοτηνής, αποτελούμενη από δύο οχήματα με πλήρωμα πέντε άνδρες. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εντός της κεραμοσκεπής στέγης, και συγκεκριμένα στην καμινάδα, και επεκτάθηκε άμεσα σε όλη την επιφάνεια της στέγης.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η στέγη και υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές όλος ο οικιακός εξοπλισμός.
Για την αιτία της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση.

Την Παρασκευή 2/3/2012 και περί Ω/03:15΄ εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία αναψυκτήρια στην παραλία Φαναρίου - Αρωγής και συγκεκριμένα στα αναψυκτήρια «Κούκι» - «Κοχύλι» και «Γιαμπανάκι» .
Στον τόπο των πυρκαγιών έφτασε δύναμη της Π.Υ. Κομοτηνής, αποτελούμενη από δύο οχήματα με πέντε άντρες καθώς και ένα όχημα με δύο άντρες από το Π/Κ Ιάσμου.
Από την  πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα τρία  αναψυκτήρια.
Τόσο ο χρόνος όσο και  η ταυτόχρονη ώρα εκδήλωσης πυρκαγιάς στα τρία αναψυκτήρια, παραπέμπουν σε εμπρησμό εκ προθέσεως από άγνωστο ή άγνωστα άτομα.
Για την αιτία της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου