Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τιμή στους 101 νεκρούς αστυνομικούς

Με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, το πρώτο ψυχοσάββατο κάθε χρόνου καθιερώθηκε και επίσημα ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών. Για το λόγο αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το πρωί, παρουσία της αστυνομικής ηγεσίας, πλήθος αστυνομικών και των αστυνομικών συνδικαλιστικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο και αργότερα τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων αστυνομικών, κατά το καθήκον.  

    «Από το 1984 έως σήμερα το σώμα της ελληνικής αστυνομίας, θρήνησε 101 νεκρούς αστυνομικούς που χωρίς δεύτερη σκέψη θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος της προστασίας των ελλήνων πολιτών» δήλωσε η πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά και πρόσθεσε «οι απώλειες αυτές, καταδεικνύουν κατά απόλυτο τρόπο το επικίνδυνο της εργασίας και την ύψιστη προσφορά μας στην ελληνική κοινωνία».
  Η κα. Τζατζανά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παρευρισκομένους υπογραμμίζοντας ότι «σας ευχαριστούμε όλους που σήμερα παραβρίσκεστε εδώ ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση μας να αποδώσουμε τον οφειλόμενο ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη αυτών που προσέφεραν και την ίδια τους τη ζωή για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου