Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ.ΡΟ. Α.Ε. ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ.

    Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρείας Ο.Τ.Α. κ. Ιωάννης Νικολαΐδης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΑΝ.ΡΟ. κ. Στάθη Κεφαλίδη και της νομικής συμβούλου της εταιρείας κας Κυριακής Ευστρατιάδου υπέγραψε στις 19 Σεπτέμβρη 2011 Σύμβαση Συνεργασίας με τον Όμιλο του ΑΝΤ1 για την απευθείας προβολή επιλεγμένων ζωντανών παραστάσεων της Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής (Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Κομοτηνής).

   Συγκεκριμένα, η συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, που απέκτησε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του βραβευμένου προγράμματος της ΜΕΤ «The Met live in HD» για την Ελλάδα και την Κύπρο, αφορά απευθείας προβολή επιλεγμένων ζωντανών παραστάσεων της Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης, που δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε θεατές από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να τις παρακολουθούν σε οθόνη με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας ταυτόχρονα με το κοινό της Νέας Υόρκης! Το πρόγραμμα «The Met live in HD» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006, αρχικά με 6 μεταδόσεις ανά σεζόν και στη συνέχεια επεκτάθηκε φτάνοντας τις 12 μεταδόσεις για τη σεζόν 2010 – 2011, σε 46 χώρες και σε περισσότερους από 1.500 χώρους.

    Η Αννα Μπολένα του Ντονιτσέτι, με πρωταγωνίστρια την Anna Netrebko, είναι η νέα παραγωγή της Metropolitan Opera που ανοίγει τη σεζόν και θα υπάρχει η δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε στις 15 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής (Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Κομοτηνής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου