Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τον πήγαν σηκωτό τον Δημαρχόπουλο – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τη νίκη στον Δήμο Ξάνθης



Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής των εκλογών στον νικητή της μάχης για τον Δήμο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί μετά και την οριστικοποιήση του αποτελέσματος έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Ο κ. Δημαρχόπουλος έφτασε με τα πόδια και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, με μέλη του συνδυασμού του αλλά και φίλους – ψηφοφόρους του να τον αναμένουν δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και έντονου πανηγυρισμού. Μάλιστα ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που κάποιοι σήκωσαν στον αέρα τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, παίρνοντάς τον στις πλάτες τους, οδηγώντας τον έτσι μέσα στο εκλογικό κέντρο.
Ακολούθως ο ίδιος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά και την οριστικοποίηση της νίκη του, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “θα πάει την Ξάνθη εκεί που της αξίζει”. Στο πλευρό του κ. Δημαρχόπουλου για να τον συγχαρεί βρέθηκε άμεσα και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός.
“Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα με τους συνυποψηφίους μας, μεγάλωσα όπως έλεγα στις γειτονιές, μαζί σας και σήμερα όλοι εμείς θα πάμε την Ξάνθη πιο ψηλά, πιο μπροστά, εκεί που την ονειρευόμαστε, εκεί που αξίζει να την πάμε. Σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το εάν ήταν δύσκολη η μάχη για τον Δήμο ο κ. Δημαρχόπουλος σημείωσε πως τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν πρόκειται για την Ξάνθη μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου