Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Φιλανθρωπικό Μπαζαάρ από την Πλατφόρμα Γυναικών Δυτικής Θράκης στις Σάπες

Η Πλατφόρμα Γυναικών Δυτικής Θράκης μετά από την Κομοτηνή και Ξάνθη  διοργάνωσε φιλανθρωπικό μπαζάαρ την 30 Σεμπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου στις Σάπες. Στην κατασκευή μελλοντικά ενός χώρος πολιτισμού στις Σάπες θα διατεθούν τα χρήματα του φιλανθρωπικού μπαζαάρ, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η «πλατφόρμα γυναικών» του συλλόγου επιστημόνων Θράκης. Εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά περιεργάζονταν τα είδη που εκτέθηκαν σε διάφορους πάγκους, από φαγώσιμα και ποτά, μέχρι ρούχα και παπούτσια.
υμμετείχαν ο δήμαρχος Μαρωνείας -Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Μεχμέτ Δεβετσίογλου, οι υποπρόξενοι της Τουρκίας στην Κομοτηνή κα. Μπερρίν Οκούρ και κα. Ιλκαϊ Κοτζάγιίτ, η σύζυγος του Τούρκου Γενικού Προξένου κα. Εσίν Σαρνίτζ, η πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ετζεβίτ Εμίν, η εκπρόσωπος της Πλατφόρμας Γυναικών Δυτικής Θράκης κα. Ελμάς Χουσέμογλου, η πρόεδρος του Συνδυασμού Πρώτο Βήμα για την Ισότητα κα. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Χίλια Αλή Πεντζάλ, ο πρόεδρος της Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής Κοράϊ Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, οι εκλεγμένοι μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραχήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ καθώς και η πρόεδρος του Μειονοτικού Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σαπών κα. Νετζλά Τζαβούς.
Στο μπαζάαρ άνοιξαν περίπτερο το Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης, ο Συνδυασμός Πρώτο Βήμα για την Ισότητα και ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος «Χίλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου