Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Παράθεση γεύματος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, σε εκλεγμένους εκπροσώπους της Μειονότητας με αφορμή το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, παρέθεσε γεύμα στους βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης και Ξάνθης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη, και στους τρεις Δημάρχους της Μειονότητας, τον Δήμαρχο Αρριανών, Ιμπραήμ Σερήφ, τον Δήμαρχο Ιάσμου, Ισμέτ Καδή, και τον Δήμαρχο Μύκης, Μουσταφά Τσουκάλ, με αφορμή το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και σε αυτό παρακάθησαν η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γεώργιος Καλαντζής.

            Η συνάντηση είχε οριστεί στη διάρκεια του Ραμαζανιού, αλλά λόγω φόρτου εργασίας του Αντιπροέδρου αναβλήθηκε και έλαβε χώρα χθες, μία μέρα με έντονο συμβολισμό καθώς στο Κοινοβούλιο ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα.

            Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα και οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα μειονοτικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου