Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με την παρέμβαση των αγανακτισμένων

Με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής. Στο δημοτικό συμβούλιο παρενέβησαν οι «αγανακτισμένοι» όπου επέδωσαν ψήφισμα για τα διόδια. Στο ψήφισμα αναφέρει ότι η λαϊκή συνέλευση δεν αναγνωρίζει τα διόδια για τρείς λόγους: πρώτον υπάρχει έλλειψη για την αρχή της ανταποδοτικότητας, δεύτερον  παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας για τους κατοίκους, και τρίτον η μη εκπλήρωση συμβατικών αποδόσεων.
   Για την επέμβαση των αγανακτισμένων και το θέμα που έθιξαν από την μείζονα αντιπολίτευση ο Δημήτρης Κοτσάκης υπογράμμισε ότι «συμφωνώ με το ψήφισμα και φοβάμαι πως σε λίγο καιρό η ΕΓΝΑΤΙΑ δεν θα είναι Ελληνική αλλά ξένη και πρότεινε να γίνουν κάποιες δράσεις για τις συμβατικές αποδώσεις των διοδίων».
  Από την ελάσσονο αντιπολίτευση ο Νεκτάριος Δαπεργολάς τόνισε ότι συμφωνεί με τον κ. Κοτσάκη και με το ψήφισμα.
Να μάθει η δημοτική αρχή τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι προσλήψεις στα διόδια ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλός Κωσταντίνος  Ναλμπάντης καθώς διευκρίνισε ότι πληροφορήθηκε ότι τα άτομα που θα προσληφθούν να είναι μόνο από τον Δήμο Ιάσμου και ειδικότερα από τον Ιάσμο και τους Αμαξάδες.
Στο τέλος πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης που χαρακτήρισε εύλογο το ψήφισμα  αλλά για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα πρότεινε να διαβιβαστεί και στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. και να ακούσουμε τις απόψεις αυτών των ανθρώπων για το τι ακριβώς συμβαίνει και με την απάντηση που θα ληφθεί να εκδοθεί ένα ποίο τεκμηριωμένο ψήφισμα, κάτι που αποδέχτηκαν ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου