Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Ροδόπης

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησαν τα μέλη της  Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, την Τετάρτη το πρωί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου.  Προσφέροντας αίμα, τα μέλη της ομοσπονδίας, έστειλαν τις δικές τους ευχές στους Κομοτηναίους και το μήνυμα της προσφοράς που πρέπει να μας διακατέχει όλους ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. 
      «Σήμερα δεν κάνουμε τίποτα άλλο από τα να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε η Ομοσπονδία μας πριν 4 χρόνια επί προεδρίας Αργύρη Αργυρόπουλου», δήλωσε η πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Δέσποινα Χατζημάνου, συμπληρώνοντας  ότι «σήμερα εκτός από πλούτο και εργασία προσφέρουμε και αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα,  τους εύχομαι καλές δουλειές, και επίσης ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές».
   «Είναι πολύ ευχάριστο που οι επαγγελματίες της πόλης μας ευαισθητοποιούνται ακόμη και σε αυτή την εποχή της κρίσης προσφέροντας το αίμα τους με αλτρουισμό στο άγνωστο συνάνθρωπο», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ροδόπης Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος. «Αυτό που είχαμε πει,  δηλαδή η οικονομική κρίση οικονομική να μην γίνει και κρίση ανθρωπιάς, βλέπουμε ότι ευτυχώς γίνεται», σημείωσε, και κάλεσε τους Κομοτηναίους να στηρίξουν την τοπική αγορά. «Όπως οι καταστηματάρχες αιμοδοτούν σήμερα τον συνάνθρωπο, έτσι κι εμείς να “αιμοδοτήσουμε” τις επιχειρήσεις τους, ώστε τα χρήματα να μένουν και να ανακυκλώνονται στον τόπο μας, και ταυτόχρονα να στηρίξουμε τις θέσεις εργασίας και να επιβιώσει και η περιοχή μας», είπε χαρακτηριστικά.
   Συνολικά, προσήλθαν στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας 40 επαγγελματίες, όσες δηλαδή φιάλες μπορεί να κάνει αιμοληψία η μονάδα κατά τις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η αιμοδοσία.
    Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ. αποτελείται από 27 πλέον σωματεία, μετά και την προσθήκη των προσφάτως συσταθέντων σωματείων των φωτογράφων και των αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, με 4.000 μέλη φυσικά πρόσωπα. Προσεχώς μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να ιδρυθεί και σωματείο και εκπαιδευτών οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου