Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αθρόα η συμμετοχή στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών

   Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ροδόπης, το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, που μέχρι στιγμής αριθμεί 400 εγγεγραμμένα μέλη.  Παράλληλα βραβεύτηκαν και 13 παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ή αρίστευσαν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τον αθλητισμό.
    Ο πρόεδρος του συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ροδόπης  κ. Χαράλαμπος Φαρασόπουλος μιλώντας για την εκδήλωση τόνισε ότι  «όπως κάθε χρόνο τηρούμε το έθιμο και κόβουμε την βασιλόπιτα  μας, με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, για τις μέρες που ζούμε». «Εκτός από το έθιμο που προέρχεται από την Καισάρεια της Καππαδοκίας από όπου καταγόμαστε» διευκρίνισε ο κ. Φαρασόπουλος που σημείωσε ότι «θα βραβεύσουμε και τους επιτυχόντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους αριστούχους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στον αθλητισμό, φέτος είναι 13 παιδιά». 
    Οκ. Φαρασόπουλος  δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο, «υγεία, χαρά, ειρήνη και να δώσει ο θεός να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου