Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

3 νέα έργα της ΔΕΥΑΚ

   Με αφορμή τις πρόσφατες αποφάσεις για την έγκριση τριών νέων έργων της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κομοτηνής κ. Δημήτρης Καρασταύρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Κομοτηνής  με ικανοποίηση , βλέπει να πραγματοποιούνται οι στόχοι που έθεσε στον τομέα της εξυγίανσης και της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της επιχείρησης.
Αφήνοντας πίσω στρεβλώσεις του παρελθόντος και επιδιώκοντας να δώσει νέα ώθηση στην λειτουργία της επιχείρησης, πριν ακόμη κλείσει η πρώτη χρονιά από την ανάληψη των καθηκόντων της, πέτυχε την χρηματοδότηση σοβαρών έργων υποδομής τόσο στον τομέα της ύδρευσης όσο και στον τομέα της αποχέτευσης.
 Με τις πρόσφατες αποφάσεις του Γ.Γ. της Περιφέρειας κου Άρη Γιαννακίδη , εντάχθηκαν 3 έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.637.000 ευρώ , που καλύπτουν τον πλήρη εκσυγχρονισμό των δικτύων ύδρευσης στην πόλη της Κομοτηνής καθώς και στους οικισμούς του Δήμου.


Α/Α
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ
ΚΩΔ.MIS
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ
1
ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΡΕΜΒΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
365221
4,090,000.00
2
ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ-ΤΟΜΕΑΣ Α
365222
3,430,000.00
3
ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ-ΤΟΜΕΑΣ Β
365223
4,117,000.00€


Επίσης περιμένουμε τις επόμενες ημέρες και την ένταξη ενός άλλου σημαντικού έργου που καταθέσαμε στο ίδιο μέτρο και βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης:


4
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

2,510,000


 Ήδη από το καλοκαίρι ξεκίνησε η υλοποίηση των υποέργων 1 και 2 και βρισκόμαστε στο στάδιο της αξιολόγησης των προσφορών των μελετητών του σημαντικού έργου στον τομέα της διαχείρισης αστικών αποβλήτων στην περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή της παραλίας Μέσης – Αρωγής – Φαναρίου ύψους 12.000.000 ευρώ.
Επίσης έχει προκηρυχθεί και η μελέτη της Γ Φάσης υδροδότησης οικισμών δημοτικής ενότητας Ν. Σιδηροχωρίου ώστε να δοθεί λύσει σε ένα πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας αυτής της περιοχής.
            Ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της επιχείρησης καθώς και τους ειδικούς συνεργάτες, για τον ζήλο που επέδειξαν, τους υπαλλήλους της Διαχειριστικής Αρχής  του ΠΕΠ ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ  για την άριστη συνεργασία μας,     
Τον Δήμαρχο Κομοτηναίων κ. Γιώργο Πετρίδη για την έμπρακτη στήριξή του την υλοποίηση των στόχων μας και τον Γ. Γραμματέα κ. Άρη Γιαννακίδη για την ουσιαστική συμβολή του στη διατήρηση της ισόρροπης ανάπτυξης σε επίπεδο Περιφέρειας , διορθώνοντας ανισορροπίες που παρατηρήθηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου