Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Ιουνίου

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΝΕ του ΚΚΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, το Σάββατο.
   Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καλεί τους πολίτες η εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε νέα συλλαλητήρια,  που έλαβαν χώρα το Σάββατο 18 Ιούνη σε όλες τις πόλεις της χώρας.
  Στην Κομοτηνή η συγκέντρωση άρχισε από την πλατεία Κομοτηνής και πέρασε από κεντρικούς δρόμους.
   Ο πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Ηλίας Σαρρηγιανίδης, υπογράμμισε ότι «Η σημερινή κινητοποίηση είναι μία κλιμάκωση του αγώνα και αυτών των ημερών και είναι μία απαρχή για την 48ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ μετά από πιέσεις του ΠΑΜΕ στη ΓΣΣΕ με την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Οι «σωτήρες» του λαού, οι κυβερνήσεις οι οποίες διαχειρίστηκαν την οικονομία, με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θέλουν να περάσουνε καινούργια βάρβαρα μέτρα με τα οποία θα χρεοκοπήσουν αυτόν τον ήδη χρεοκοπημένο λαό. Η όλη κλιμάκωση του αγώνα φέρνει ένα μήνυμα στο να μην περάσει η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και γι΄ αυτό θα πρέπει ο λαός να βγει προς τα έξω και να φέρει την αντίδραση, την ανυπακοή και την απειθαρχία πάνω στα μέτρα τα οποία θέλει να περάσει η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου