Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Δελτίο Τύπου για την μετεγκατάσταση του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου



Η Τ.Ο. Καβάλας της Χρυσής Αυγής είναι ενάντια στην επικείμενη μετεγκατάσταση του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου στο Περιγιάλι Καβάλας, μια ενέργεια με επικίνδυνες προεκτάσεις και συνέπειες για την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, δημοσίας τάξης και ασφάλειας της περιοχής.

Η κίνηση αυτή θα αποβεί εις βάρος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και στη συγκεκριμένη περίπτωση ανακύπτει κίνδυνος συμπλοκών, συγκρούσεων, παραβατικών και εγκληματικών συμπεριφορών, καθώς οι λαθρομετανάστες που πρόκειται θα εγκατασταθούν εκεί, θα βρίσκονται εντός της πόλης της Καβάλας σε απόσταση αναπνοής από σπίτια, σχολεία, επιχειρήσεις, καφενεία, καταστήματα κ.α.

Στηρίζουμε τους κατοίκους και αγωνιζόμαστε ως η μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης που μάχεται τις εθνομηδενιστικές μνημονιακές δυνάμεις.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου - Τ.Ο. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου