Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Υφυπουργός Εξωτερικών Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου




Με τους βαμβακοπαραγωγούς του βορείου Έβρου συναντήθηκε ο Κυριάκος Γεροντόπουλος
Ενημέρωση και συζήτηση με τους παραγωγούς βάμβακος του Βορείου Έβρου είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, στο Διδυμότειχο.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής των βαμβακοπαραγωγών του Βορείου Έβρου και μετά από τη επαφή που είχαν με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.
Στη συνάντηση του Διδυμοτείχου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη στήριξη των αγροτών και την αποζημίωσή τους, ενώ ο κ.Γεροντόπουλος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για το θέμα της καταστροφής των καλλιεργειών τους εξαιτίας των πρόσφατων κακών καιρικών συνθηκών.

Στην Πλατεία της Πυλαίας Φερών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου "Μωμόεροι" με την παρουσία και του Υφυπουργού Εξωτερικών Κυριάκου Γεροντόπουλου.
Το έθιμο όπως κάθε χρόνο παρουσίασε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν.Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός". Ο κ.Γεροντόπουλος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με όλους τους παραβρισκόμενους στην Πυλαία, αλλά και τους κατοίκους των χωριών της περιοχής των Φερών, σε επισκέψεις που πραγματοποίησε κατά τόπους.
Στις πολιτικές συζητήσεις κοινή διαπίστωση ήταν ότι η Ν.Δ. παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, ήταν και παραμένει η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη του τόπου, που βάζει τη σωτηρία της πατρίδας πάνω από τα όποια κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου