Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014



Επίσκεψη βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, για τον ανεμοστρόβιλο της Μελέτης  


         Τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, αρμόδιο για τις αποζημιώσεις από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την τοπική κοινότητα της Μελέτης επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.


            Αφού παρουσίασε την κατάσταση που επικράτησε στη Μελέτη την ημέρα που έπληξε την περιοχή ο ανεμοστρόβιλος και τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε σε σπίτια και αγροτικές αποθήκες, ο βουλευτής ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για τον χαρακτηρισμό της περιοχής και την πορεία των αποζημιώσεων.

            Ο βουλευτής υπογράμμισε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη και άμεση ανάγκη για να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων κατοίκων δεδομένου ότι ο οικισμός της Μελέτης έχει πληγεί και κατά το παρελθόν από έντονα καιρικά φαινόμενα.
           
            Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών.

            Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον βουλευτή για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του, ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και μόλις φτάσουν στο Υπουργείο τα πορίσματα, θα καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες κατοίκους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου