Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση «εξωστρέφειας» από κλιμάκιο του ΥΠΕΞ στις επιχειρήσεις του Βορείου Έβρου




Από την Ορεστιάδα και τον Β.Έβρο ξεκίνησε η ενημέρωση επιχειρήσεων από στελέχη των Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Έβρου και την άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού και Βουλευτή Έβρου Κυριάκου Γεροντόπουλου.
Το κλιμάκιο του ΥΠΕΞ επισκέφθηκε επί τόπου εργοστάσια του Βορείου Έβρου, ενώ συμμετείχε σε ημερίδα ενημέρωσης των επιχειρήσεων, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο στην Ορεστιάδα. Εκεί παρουσιάσθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις αγορές της Βουλγαρίας, Τουρκίας, Ρουμανίας, Γερμανία, Ισραήλ και Αραβικών χωρών.
Παρουσιάσθηκε επίσης το γενικό πλαίσιο της οικονομικής διπλωματίας του ΥΠΕΞ, λύθηκαν απορίες επιχειρηματιών για ειδικά θέματα, ενώ στο τέλος έγιναν κατ ίδιαν συναντήσεις με τους ακολούθους για θέματα ενδιαφέροντος συγκεκριμένων χωρών.
Ο Υφυπουργός στον χαιρετισμό του τόνισε την ιδιαίτερη γεωστρατηγική θέση του Έβρου, μετά τις τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες της Ορεστιάδος πάνω στις αγορές των Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου