Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

O κύριος <ΠΑΤΡΙΔΑ> στην μάχη του Δήμου Κομοτηνής




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
Ο Δημήτρης Κηπουρός, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΤΡΙΔΑ 100,4 και της ιστορικής εφημερίδας Η ΠΑΤΡΙΔΑ κατέρχεται στην εκλογική μάχη του Δήμου Κομοτηνής.
Κομοτηναίος, γεννημένος το 1963,  παντρεμένος με τη γιατρό Βούλα Ελευθεριάδου, πατέρας 2 παιδιών  και αγωνιστής της κεντροδεξιάς Παράταξης πήρε την απόφαση να διαδραματίσει πιο ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της περιοχής μας.
Τελείωσε οικονομικά, αλλά αγάπησε τις δυνατότητες των υπολογιστών, στήνοντας και τροφοδοτώντας όλα τα  ηλεκτρονικά μέσα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, έγινε γνωστός από το μάτι της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και την καυστική πολιτική του σάτυρα.
Όπως λέει  και ο ίδιος ως τώρα έκρινε τους πολιτικούς από δω και πέρα  καιρός να τον κρίνει ο κόσμος της Κομοτηνής, η απόφασή  του για συμμετοχή στα κοινά του τόπου δεν ήταν δύσκολη...με μεγάλη χαρά δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση να μετέχει σε ένα ψηφοδέλτιο που σκοπό έχει να τα αλλάξει όλα σ αυτό τον τόπο και αποτελείται κατά 99% από νέους ανθρώπους χωρίς προηγούμενη πολιτική εμπειρία. Στο χέρι σας είναι, όπως λέει, να αλλάξετε την μορφή της πόλη που κατοικείτε... να αλλάξετε το πολιτικό στελεχιακό δυναμικό της που επί τόσα χρόνια ότι ήταν να δώσει το έδωσε πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.
Μέγας κριτής ο λαός.... η ελπίδα του ελπίδα μας ,το μέλλον του μέλλον μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου