Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

" Το Mega αθλητικό γεγονός της πόλης "






                                                                                        


            Ολοκληρώθηκε ο 1ος Αναπτυξιακός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου Ελευθερίων Θράκης μήκους 128.5 χλμ που κάλυψε σχεδόν όλο τον Ν. Ροδόπης με μεγάλη επιτυχία. 
Η ιδέα για την διοργάνωση ενός αγώνα στην Κομοτηνή ξεκίνησε από το όραμα του Προέδρου του συλλόγου Γκογκότση Κυριάκου και του αντιπροέδρου Ξαγοράρη Γεράσιμου , που πίστεψαν στην υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Η χάραξη της διαδρομής, η χρηματοδότηση, η ασφάλεια του αγώνα, η σωστή σήμανση της διαδρομής, η συνεργασία με την τροχαία και τις ομάδας διάσωσης , η πρόσκληση ,η φιλοξενία και η σίτιση των αθλητών, η εύρεση εθελοντών , η τουριστική προβολή του τόπου μας , αποτέλεσαν μερικά από τα θέματα που  υλοποιήθηκαν.
            Τα μηνύματα από τις ομάδες αλλά και από τους ερασιτέχνες αθλητές ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από τις ομορφιές του τόπου μας αλλά και από την άψογη διοργάνωση του ποδηλατικού αγώνα.
            H Κομοτηνή  τιμήθηκε με την συμμετοχή  αθλητών από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Τουρκία. Μερικοί από αυτούς ανήκουν σε επαγγελματικές ομάδες. Οι συμμετοχές συνολικά άγγιξαν τις 151 και οι ομάδες που συμμετείχαν είναι  : Π.Ο.Π.-Π.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ETCETERA (ΑΘΗΝΑ),4BIKES (ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ) , Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ, Α.Σ. 1000 ΔΕΝΤΡΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ), Π.Α.Ο. (ΑΘΗΝΑ), Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, Ο.Φ.Π. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, EBIS (TΟΥΡΚΙΑ) , ΠΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ,  Β.Α.Ο (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΡΗΣΟΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ), ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ (ΚΑΒΑΛΑ),  ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ACTION BIKE CLUB (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), FORTIUS (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ).
            Νικητής του αγώνα γενικής στην κατηγορία Elite είναι ο Ιωαννίδης Νίκος που κάλυψε την διαδρομή σε χρόνο 3:14:56 αφήνοντας δεύτερο τον Αντωνιάδη Δημήτριο. Στην κατηγορία open νικητής γενικής είναι ο MATTHEW MILANO με χρόνο 3:32:30.
            Αλλά και ο Π.Σ.Κ. "ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ" είχε επιτυχίες με την κατάκτηση της 8ης θέσης στην γενική στην κατηγορία elite με τον Γερολυμάτο Νικόλαο και χρόνο 3:15:04. Στην κατηγορία open οι επιτυχίες συνεχίζονται με την 1η θέση στην κατηγορία γυναικών με την Γαραγάνη Βασιλική, την 2η θέση στην κατηγορία 50+ με τον Ραντο Μιχάλη και την κατάκτηση της 5ης θέσης του Απόστολου Γκογκότση στην κατηγορία 15-18. Θα ακολουθήσει ειδικό δελτίο τύπου για όσους βοήθησαν για την διοργάνωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου