Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το αδιαχώρητο στην κεντρική ομιλία της «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις Σάπες




Μ.Κακουλίδης: «Δώσατε την αίσθηση πως η νίκη είναι κοντά»

Το προηγούμενο Σάββατο η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για τον ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ έκανε το πρώτο της επίσημο δυναμικό ξεκίνημα με την κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου μας Μιχάλη Κακουλίδη, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Σαπών, επικράτησε το αδιαχώρητο.

Ο παλμός, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία του κόσμου έδωσε στα μέλη της παράταξης και τους φίλους το αίσθημα της νίκης.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με χαμόγελο και χαιρέτισαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους με μεγάλη αισιοδοξία. Το μήνυμα νίκης φαίνεται να ελήφθη.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, Μιχάλης Κακουλίδης, έκανε μεγάλη αναφορά σε προβλήματα της περιοχής των Σαπών που θα μπορούσαν να είχαν λυθεί εύκολα και γρήγορα, όμως δυστυχώς ταλαιπωρούν τον δημότη στην καθημερινότητά του εδώ και χρόνια. Μάλιστα κατά την διάρκεια της ομιλίας υπήρχε οθόνη προβολής στην οποία παρουσιαζόταν βίντεο και φωτογραφίες από κάθε περιοχή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με κακοτεχνίες και εικόνες εγκατάλειψης παντού.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε κατά την ομιλία του ο κ. Κακουλίδης για τα προβλήματα των οικισμών του δήμου Μαρωνείας – Σαπών, τα οποία παρουσίασε και μέσα από ένα βίντεο καθόλα κατατοπιστικό.
Παράλληλα μεταξύ άλλωνδεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στους δημότες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ώστε να τα επιλύσει .
Για το θέμα του «χρυσού» δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει ανοιχτό, δημόσιο και δημοκρατικό διάλογο μεταξύ της εταιρείας και των δημοτών ώστε εκεί να παρουσιαστούν για πρώτη φορά ανοιχτά και ελεύθερα όλα τα δεδομένα αλλά και οι ανησυχίες σχετικά με το ζήτημα και στο τέλος η τοπική κοινωνία έχοντας πλήρη γνώση και ευθύνη να αποφασίσει για το μέλλον του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου