Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τίμησαν τον Άγιο Μηνά και τους ιδρυτές του γηροκομείου

   Τίμησαν τον Άγιο Μηνά και τους ιδρυτές του γηροκομείου οι τρόφιμοι αλλά και η τοπική κοινωνία. Την Κυριακή το πρωί ημέρα εορτασμού του Αγίου Μηνά πραγματοποιήθηκε πανηγυρική λειτουργία στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου στο γηροκομείο Κομοτηνής, όπου παρατηρήθηκε αθρόα προσέλευση των πιστών.


   Χρόνια πολλά σε όλους» ευχήθηκε ο πάτερ Βασιλειάδης που μιλώντας για το εορτασμό του Αγίου Μηνά τόνισε ότι  «γιορτάζουμε τον άγιο Μήνα που είναι προστάτης του γηροκομείου μας. Είναι ένας Άγιος πολύ σπουδαίος και θαυματουργός, του αποδίδονται πολλές παρεμβάσεις στην ζωή της εκκλησίας. Οι ιδρυτές έδωσαν το όνομα του Αγίου για να προστατεύει και το γηροκομείο. Είναι μια ευκαιρία η σημερινή να εκδηλώσουν οι Κομοτηναίοι την ευσέβεια τους και την ευλάβεια τους στον πρόσωπο του Αγίου μήνα, παράλληλα όμως και την αγάπη και την εκτίμηση στο έργο του γηροκομείου. Φέτος ήταν πολύ καλή η προσέλευση των χριστιανών στην λειτουργία. Μας χαροποίησε ιδιαιτέρως η μεγάλη ανταπόκριση των εκκλησιαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου