Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κουκουλοφό​ροι έκλεψαν φούρνο στην Κομοτηνή


Ένοπλη ληστεία στο αρτοποιείο «ΑΡΤΟΜΕΛΟ» της Κομοτηνής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Αυγούστου. Στον φούρνο που εκείνη την στιγμή εργαζόταν οι υπάλληλοι και το αφεντικό, εισέβαλε ένας κουκουλοφόρος και με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας αφαίρεσε όσα χρήματα βρίσκονταν εντός αυτού.   

   Έξω από τον φούρνο υπήρχαν άλλοι τρεις συνεργοί του δράστη που επέβαιναν σε μηχανές, επίσης κουκουλοφόροι, οι οποίοι διέφυγαν μαζί με τον δράστη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
   «Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία» τόνισε ο ιδιοκτήτης που σημείωσε ότι «αν και  ήρθαν άμεσα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες». Όσον αφορά τα μέτρα που θα λάβει για να προστατέψει την περιουσία του επισήμανε ότι «θα τοποθετήσουμε  κάμερες ασφαλείας, κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε».   
   Να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλα τα αρτοποιία της Κομοτηνής έπεσαν θύματα ένοπλής ληστείας και πάντα τις πρωινές ώρες που εργάζονται και βρίσκονται μέσα, ίσως αν η αστυνομία είχε λάβει υπόψιν της αυτή τη παράμετρο να μπορούσε να φτάσει στην σύλληψη των δραστών, δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. 
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου