Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Συναυλία από την «μουσική κιβωτό» για ενίσχυση του παιδικού χωριού S.O.S. της Αλεξανδρούπολης

   Με στόχο την ενίσχυση του παιδικού χωριού S.O.S. της Αλεξανδρούπολης το μουσικό εργαστήριο του Γιάννη Τζατζανά «ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟΣ» σε συνεργασία  με την κοινότητα νέων πραγματοποίησαν συναυλία το βράδυ της Κυριακής στο θερινό θέατρο. Ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή και την στήριξε, όπως φαίνεται και από το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε αφενός για να θαυμάσει την δουλεία που γίνεται στο μουσικό εργαστήρι αλλά και για να στηρίξει αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια.

   Ο συνιδιοκτήτης του μουσικού εργαστηρίου «ΚΙΒΩΤΟΣ» κ. Γιάννης Τζατζανάς μιλώντας για την εκδήλωση τόνισε ότι «οργάνωσα σε συνεργασία με την κοινότητα νέων Κομοτηνής μια φιλανθρωπική εκδήλωση και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το παιδικό χωρίο S.O.S. της Αλεξανδρούπολης.   Ερωτηθείς ο κ. Τζατζανάς για τον αν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό υπογράμμισε ότι «Έχουμε κάνει αρκετές εκδήλωσης και προσπαθούμε έστω μια φορά τον χρόνο να κάνουμε και μια φιλανθρωπική εκδήλωση, πέρυσι ήταν για την φιλόπτωχο Κομοτηνής.  Αναφορικά με τα όσα περιλαμβάνει η εκδήλωση ο κ. Τζατζανάς ανέφερε ότι «η εκδήλωση αρχίζει με τα μικρά παιδιά, με παιδικά τραγούδια και παραδοσιακά και μετά ακολουθεί το νεανικό σχήμα με ποίο μεγάλα παιδιά που θα παίξουν έντεχνο και ροκ». 
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου