Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ν. Χατζηκωσταντίνου: «θέλω μια Ροδόπη που να έχει δουλειά όλος ο κόσμος»

  Αναφορικά με τα όσα εισπράττει από τις επισκέψεις του ο κ. Χατζηκωσταντίνου υπογράμμισε ότι «ο κόσμος στην Θράκη είναι πάρα πολύ ευγενικός και με αυτή την βασική ιδιότητα υποδέχεται όλους τους υποψηφίους « και πρόσθεσε «είναι όμως θυμωμένος, απογοητευμένος και σίγουρα δεν θέλει να ψηφίσει τα λεγόμενα μεγάλα κόμματα, με αυτήν την αποδοχή πιστεύω ότι και η δικιά μας αποδοχή είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα στο πρόσωπο μου και αυτό με έχει ικανοποιήσει πολύ»

   Ερωτηθείς για το τι τον ώθησε να είναι υποψήφιος σε αυτήν την εκλογική διαδικασία και με δεδομένη και την αγανάκτηση του κόσμου υποστήριξε ότι «πάντοτε ενδιαφερόμουν  για την πολιτική τώρα όμως βλέπω και τις δυσκολίες που υπάρχουν και θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ τον τόπο μου και το κόμμα στο οποίο ανήκω που πιστεύω ότι έχουμε πολύ αξιόλογους ανθρώπους μετά την αρχηγό μας την κα. Ντόρα Μπακογιάννη και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε μέσα στην βουλή για να μπορέσουμε να έχουμε μια δυνατή φωνή που θα φροντίζει για τον τόπο».
  Μιλώντας για το όραμα του ανέφερε ότι «θέλω μια Ροδόπη που να έχει δουλειά όλος ο κόσμος, να βγουν οι αγρότες από την μιζέρια των μικροκαλλιεργειών, να μπορέσουν να συνενωθούν και να αποδίδει η δουλειά τους, να μην έχουμε κλειστά εργοστάσια και να έχουμε μια τουριστική ανάπτυξη που αρμόζει στον τόπο με τις ομορφιές του,  αυτά τα τρία πράγματα πιστεύω ότι πρέπει να είναι το όραμα όχι μόνο δικό μου αλλά και του κάθε πολιτικού που ασχολείται με τον τόπο του».
  «Νομίζω ότι η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» λέει αλήθειες και δεν θα ξεγελάσει ποτέ τον λαό» δήλωσε για την επιλογή του να είναι υποψήφιος με το κόμμα αυτό και συνέχισε τονίζοντας «το ισονομία – ισοπολιτεία που ήταν το επίτευγμά του πρωθυπουργού τότε του κ. Μητσοτάκη με εκφράζει απόλυτα, πάντα εγώ δεν ξεχώριζα τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα τους και συμπεριφερόμουν το ίδιο σε όλους, έχω φίλους από την μειονότητα όπως έχω φίλους και χριστιανούς, οπότε η ισονομία και ισοπολιτεία ήταν το πρώτο πράγμα που με εξέφραζε, πότε δεν μπορούσα να καταλάβω τις διακρίσεις στους ανθρώπους ανάλογα με κάποια χαρακτηριστικά τους».
   Όσον αφορά την κρίση και το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο σημείωσε ότι «ως κόμμα λέμε ότι δεν αρκεί να κάνει θυσίες ο λαός αλλά πρέπει να αλλάξει και το κράτος γιατί αλλιώς όσες θυσίες και να κάνουμε δεν θα έχουν αντίκρισμα. Οι έλληνες είναι άνθρωποι πειθαρχικοί, κάνουν θυσίες αλλά νομίζω ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει πάρα πολλά, θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν τους κόπους και τις θυσίες τους να πιάνουν τόπο άρα από εδώ  και πέρα είναι δουλειά αποκλειστικά των πολιτικών και του κράτους, ο κόσμος δεν αντέχει να κάνει άλλες θυσίες, δεν μπορεί άλλο».  
Ερωτηθείς αν έχουν γίνει λάθη κατά τα προηγούμενα χρόνια στην Ροδόπης επισήμανε ότι «βεβαίως και έχουν γίνει λάθη, όταν βλέπει κανείς τόσα εργοστάσια που ξεκίνησαν με όραμα να κλείνουν και να φεύγουν από εδώ, βεβαίως και έγιναν» ενώ συμπλήρωσε ότι « δεν θα ξεχάσω την κουβέντα που έκανα με τους εργαζόμενους στην κλωστοϋφαντουργία που μου λέγανε ότι το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι κλείνανε ενώ είχανε παραγγελίες, δεν κλείνανε δηλαδή επειδή είχαν πρόβλημα διάθεσης του προϊόντος, κλείνανε γιατί είχε ο όμιλος πρόβλημα, για προβλήματα έξω των εδώ εργοστασίων, αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ σαν άνθρωπο, πιστεύω ότι αυτά πρέπει να λυθούν οπωσδήποτε γιατί η ανεργία στην Ροδόπη είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από άλλα μέρη της Ελλάδος».  
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου