Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αποδέκτης των προβληματισμών των επαγγελματιών της δημοτικής αγοράς έγινε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Πετρίδης

Την πτώση του τζίρου και τα αυστηρά πρόστιμα του ΕΦΕΤ επισήμαναν οι επαγγελματίες
Την καθιερωμένη επίσκεψή του στη δημοτική αγορά, έκανε ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιώργος Πετρίδης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους επαγγελματίες και συζητώντας μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν. Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο κυκλοφοριακής αγωγής Γιώργο Ζηλούδη.

    Ο Δήμαρχος Κομοτηνής  κ. Γιώργος Πετρίδης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «Επισκεφτήκαμε σήμερα τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής όπως κάθε χρόνο, είναι μια εθιμοτυπική επίσκεψη, αλλά πάντα έχει την αξίας της, πέραν της εθιμοτυπίας της και του τυπικού της υπόθεσης, γιατί έχουμε μία καλή ευκαιρία να δούμε τους ανθρώπους της αγοράς και να ακούσουμε προβληματισμούς και ζητήματα». «Αυτό που τους απασχολεί περισσότερο αυτές τις ημέρες είναι η πτώση του τζίρου και η πτώση της πελατείας τους, σε συνδυασμό και των αυστηρών ελέγχων που δέχονται, κυρίως από τον ΕΦΕΤ. Βέβαια και οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να κάνουν την δουλειά τους που είναι να προστατέψουν την υγεία των δημοτών, ωστόσο πιστεύω ότι η Δημοτική Αγορά Κομοτηνής εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι και ποιότητα διαθέτει, αλλά και συνθήκες υγιεινής ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στους καταναλωτές» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου