Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Διαμαρτυρία επαγγελματιών που βρίσκονται στον δρόμο Καρυδιάς - Κομοτηνής


Οι επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις είναι εγκατεστημένες στο δρόμο Κομοτηνής- Καρυδιάς, διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο χρόνια στον επαρχιακό δρόμο μπροστά στις επιχειρήσεις μας.
Από τότε που σταμάτησε η εκτέλεση του έργου που εκτελούνταν επί της οδού, ο δρόμος εξακολουθεί και βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση έχοντας τεράστιες κι επικίνδυνες λακκούβες, οδόστρωμα και κράσπεδα κατεστραμμένα κλπ.
Η κατάσταση είναι επικίνδυνη για την οδική κυκλοφορία (δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν γίνει εξαιτίας του οδοστρώματος) αλλά, ταυτόχρονα αποβαίνει και επιζήμια για τα καταστήματα μας τα οποία δε χαίρουν άλλης οδικής πρόσβασης πλην αυτής (περιορισμός προσβασιμότητας κλπ).
Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκφράζουμε με την παρούσα την δημόσια διαμαρτυρία μας και καλούμε κάθε αρμόδιο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.



                                Ο Πρόεδρος
                         Αργύρης Αργυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου