Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τα μέλη του προπονητικού τιμ της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Πάλης που προετοιμάζονται στα ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γ. Πετρίδη

Μέλη του προπονητικού τιμ της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Πάλης που πραγματοποιούν προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της Αμερικανικής αποστολής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία, τις εμπειρίες αλλά και τις εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης που αρχίζει τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κομοτηνής ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, την οποία ευχαρίστησε για την επιλογή της πόλης μας για την προετοιμασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου