Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή με το Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Ηλία Ιωαννάκη


Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης,  Γιώργος Πεταλωτής, το Σάββατο 02 Ιουλίου 2011 συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Ηλία Ιωαννάκη και συνεργάτες του, στις Σάπες.

Ο  κ. Πεταλωτής, ενημερώθηκε διεξοδικά για τον τρέχοντα και στρατηγικό προγραμματισμό του Δήμου Μαρωνείας και Σαπών, για τα προβλήματα και τις προοπτικές του ενώ είχε εποικοδομητικό διάλογο με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους συνεργάτες του.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, πέραν των προτάσεων που συζητήθηκαν και των ζητημάτων που του παρουσιάστηκαν, δεσμεύθηκε για επί τούτου διερεύνηση και συμβολή στην επίλυση των εκκρεμοτήτων του δήμου που αφορούν στις υποδομές, στην κοινωνική και αναπτυξιακή προοπτική καθώς και στην πολιτισμική και πολιτιστική πολιτική της περιοχής.

Τέλος, συμφωνήθηκε η διαρκής επικοινωνία και συνεργασία, επιβεβαιώνοντας το συνεχές και καθολικό ενδιαφέρον του κ. Πεταλωτή για συγκεκριμένη και αποτελεσματική υποστήριξη της περιφέρειας του Νομού Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου