Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός

Τον καθιερωμένο αγιασμό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 πραγματοποίησε ο Πανθρακικός.
Η Διοικήση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και διοικητικό προσωπικό βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής όπου τελέστηκε ο αγιασμός και δέχθηκαν τις ευχές του πατήρ Χρήστου για μια καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτο υγεία και επίτευξη όλων των στόχων που έχουν θέσει σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατήρ Χρήστος είναι φίλος του Πανθρακικού και βρίσκεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.
Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, κ. Τάσος Καραολάνης, δήλωσε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης: ΄΄ Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υγεία και είμαι σίγουρος πως την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ΄΄.
Ο Μανώλης Λιαπάκης, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, τόνισε: ΄΄ Πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο αγιασμό και εύχομαι όλοι μας να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ευελπιστώ πως την Δευτέρα με την συμπαράσταση του κόσμου θα πετύχουμε την πρώτη μας νίκη ΄΄.
Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, μετά την λήξη του αγιασμού, το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη πραγματοποίησε προπόνηση με τον τεχνικό ηγέτη του Πανθρακικού να δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική και για το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του την Καλλονή.
Στο μέτωπο των τραυματιών ο Μπαλού είναι αυτός που απασχολεί το ιατρικό επιτελείο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι να θεωρείται δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου