Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έκοψε ο αθλητικός σύλλογος ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ την βασιλόπιτα του

Στην δική τους στέγη φέτος, έκοψαν την πίτα τους, μέλη και αθλητές του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Η μέρα ήταν γεμάτη, αφού από νωρίς το πρωί, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών καθώς και ΚΙΟΥ, του συστήματος  OKINAWA TE TAI KARATE. Εξεταστής και επιβλέπων, ήταν ο υπεύθυνος της Ελληνικής Φίλαθλου Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας OKINAWA TE TAI KARATE, κος Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαύρη ζώνη 8 DAN) και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επίδειξη των αθλητών όλων των ηλικιών αλλά και των τμημάτων αστυνομικής αυτοάμυνας και αυτοάμυνας γυναικών που καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια και σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή ζωνών στους αθλητές που είχαν εξεταστεί στις πρωινές εξετάσεις. Για άλλη μια φορά οι εξετασθέντες έκαναν την προπονήτριά κ. Δήμητρα Μουσχάκη υπερήφανη, αφού όλοι τους προάχθηκαν και τους απονεμήθηκαν οι αντίστοιχες ζώνες. Ο υπεύθυνος της ομοσπονδίας, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο επίπεδό τους και επεσήμανε τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη τους.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος έκοψε τη Βασιλόπιτα, που ανέδειξε 3 τυχερούς οι οποίοι έλαβαν με χαρά τα δώρα τους, που ήταν ένα ζευγάρι αθλητικές επικαλαμίδες αλλά και μαθήματα ιππασίας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε σεμινάριο εκμάθησης βασικών κινήσεων αυτοάμυνας γυναικών, από τον επίτιμο καλεσμένο κο Κανελλόπουλο, που χαροποίησε ιδιαίτερα τις συμμετέχουσες αλλά και αυτές που απλά παρακολούθησαν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προπονητές από άλλες πόλεις, όπως ο κ. Μηναίος Θεοφάνης από την Δράμα, οι κ. Μαλτέζος Ιωάννης και Τραμουντάνης Στράτος από την Αλεξ/λη. Τις ευχές του έστειλε και ο κ. Γιαντζίδης Χρήστος, πρόεδρος του συλλόγου πτυχιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ν. Ροδόπης «ΑΘΛΩ», συμπαραστάτης στις δράσεις του συλλόγου.
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η προπονήτρια του συλλόγου ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ κ. Μουσχάκη Δήμητρα, ευχήθηκαν Καλή Χρονιά, ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρεθήκαν στην εκδήλωση και υποσχέθηκαν ότι οι εκδηλώσεις του συλλόγου αθλητικές και μη, θα συνεχίσουν για όλη την επόμενη χρονιά, με σκοπό να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι ισχυροί δεσμοί του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου