Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. του ΕΠΑΘ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ) Νομού Ροδόπης – Νομού Έβρου επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011.
Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Γεώργιο Κελεσίδη στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων. Η συνάντηση διεξήχθη σε μια φιλική ατμόσφαιρα.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων επισκέφθηκε επίσης και το Συντονιστικό Γραφείο Μειονοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011.
Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Συντονιστή κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων. Η συνάντηση διεξήχθη σε μια ιδιαίτερη φιλική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου