Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Με τα δυο χεράκια πλάθω… σποροβόμβες

Επανειλημμένα στις συναντήσεις της ομάδας των komotinistas, εκφράστηκε η πρόταση για φύτεμα λουλουδιών στα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και αλάνες, στα άδεια παρτέρια και πολλά «τυφλά σημεία» της πόλης μας. Πως όμως μπορείς να πρασινίσεις τόσα πολλά σημεία, διαθέτοντας περιορισμένους οικονομικούς πόρους, με λίγα χέρια και σε σύντομο χρονικό διάστημα; Ψάχνοντας βρήκαμε τη λύση! Και ακούει στο όνομα «Φυσική Καλλιέργεια με τη μέθοδο Φουκουόκα». Χάρη σε αυτή τη μέθοδο, στο επόμενο διάστημα οι komotinistas προσδοκούνε να γεμίσουμε με λουλούδια όλη την Κομοτηνή.
   Η πρώτη φάση της δράσης ήταν  να φτιάξουμε τις ΣΠΟΡΟΒΟΜΒΕΣ. Είναι μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία, για μικρούς και μεγάλους και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, στην πολιτιστική κίνηση Ροδόπης.
  Μιλώντας για την δράση αυτή το μέλος των komotinistas κ. Σεμπερλίδης υπογράμμισε ότι «υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, γύρω στα 40 άτομα, όπου τα 20 ήταν τα παιδιά. Ετοιμάσαμε τις σποροβόμβες μας και η επόμενη φάση είναι να τις ρίξουμε σε τυφλά σημεία της πόλης για να την ομορφύνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου