Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ - ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ:
2 χρόνια περίπου διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σημαντικά έργα που είχαν ξεκινήσει σταμάτησαν, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες πάγωσαν και άλλα έργα υποδομής ακυρώθηκαν οριστικά. 

   Σε απολογισμό των έργων που έγινα αλλά και των όσων σταμάτησαν ή δεν έγιναν προχώρησε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
  Αρχικά ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους συμπολίτες για την συμπαράσταση που δείχνουν στο πρόσωπο του και «για την στήριξη στον αγώνα που κάνουμε για να κρατήσουν όρθια την Ροδόπη» όπως τόνισε και συνέχισε διευκρινίζοντας ότι «θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι το προηγούμενο διάστημα με την Ν.Δ. στην διακυβέρνηση βάλαμε τα δυνατά μας αξιοποιώντας την συμμετοχή μας, σε τρία υπουργεία διαφορετικής φυσιογνωμίας υπουργεία προκειμένου να φέρουμε αποτελέσματα στον νομό, τα οποία καταγράφηκαν και είναι μετρήσιμα αποτελέσματα, κάποια δυστυχώς δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν και είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν και να ακυρωθούν στην συνέχεια. Μετά την κυβερνητική μεταβολή δημόσια δεσμεύτηκα ότι θα στηρίξω κάθε εποικοδομητική προσπάθεια που θα γίνει στον Νομό Ροδόπης και στην Θράκη από την νέα κυβέρνηση. Θα σταθώ δίπλα σε κάθε έργο που πάει να ξεκινήσει και τονώνει την ανάπτυξη στην Κομοτηνή και το εννοώ ακόμη και σήμερα γιατί θεωρώ πραγματικά ότι ένας ευσυνείδητος πολιτικός που εκλέγεται από τον κόσμο θα πρέπει να βάζει το συμφέρον του τόπου του πάνω από τις προσωπικές κομματικές σκοπιμότητες.»
   Στον απολογισμό των περίπου 2 χρόνων διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Ροδόπης προχώρησε ο κ . Στυλιανίδης που υπογράμμισε ότι «μετά από 2 χρόνια περίπου διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δυστυχώς διαπιστώνω ότι ο απολογισμός είναι απολύτως αρνητικός , σημαντικά έργα που είχαν ξεκινήσει σταμάτησαν, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες πάγωσαν και άλλα έργα υποδομής ακυρώθηκαν οριστικά. Είμαι υποχρεωμένος να αναδείξω αυτή την κατάσταση, μήπως και σοκάρω την κυβέρνηση ή και την τοπική ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος να επανατοποθετηθεί επάνω στα ζητήματα ιεραρχώντας το τοπικό συμφέρον πάνω από τις κομματικές σκοπιμότητες. Αυτός είναι και ο λόγος της σημερινής μου παρέμβασης που θα συνεχιστεί με περιοδείες σε όλο τον νομό, με συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς του νομού,  για να καταθέσουν και αυτοί τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους, με ενημέρωση του κόσμου και από τον κόσμο, και παράλληλα θα συνεχιστεί με μια προσπάθεια ποιο συντονισμένη ανάδειξης των τοπικών ζητημάτων που θα μπορούσαν να δρομολογηθούν παρά την δύσκολη σημερινή συγκυρία».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου