Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εξιχνίαση κλοπής χαλκού

Την 28-04-2011 και ώρα 11,30΄, στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας, αστυνομικοί του αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Α.Δ. Καβάλας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες ηλικίας 39 και 23 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην καρότσα του οχήματος δύο σακιά που περιείχαν 70 κιλά χαλκό προερχόμενο από αποφλοιωμένα καλώδια. Οι δράστες προσήχθησαν στο Α.Τ. Χρυσούπολης όπου εξεταζόμενοι σχετικά ομολόγησαν ότι τη συγκεκριμένη ποσότητα χαλκού αφαίρεσαν πριν από τρεις ημέρες από αποθήκη στην περιοχή Περιγιαλίου, αφού παραβίασαν με κόπτη το προστατευτικό κιγκλίδωμα  πόρτας.
   Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε, όπως επίσης και τα 70 κιλά χαλκού, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον παθόντα-ιδιοκτήτη. Οι δράστες δε συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου του ανωτέρω αδικήματος. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης για την εξιχνίαση και άλλων συναφών υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου