Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ



Σήμερα νίκησαν οι Δημότες του Δήμου Μαρώνειας Σαπών.


Έστειλαν παντού το μήνυμα της ελπίδας και της προοπτικής.


Στήριξαν με την ψήφο τους μία ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να συνδέσουν το μέλλον τους με αυτόν.

Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω ,έναν προς έναν ,όλους τους συνεργάτες μου ,την ομάδα της παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,τους εκλεγμένους και τους μη εκλεγμένους συμβούλους.Θα είμαστε μαζί και την επομένη μέρα σε ομάδες δουλειάς που ήδη έχουν καθοριστεί.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια  και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένειά μου που με στήριξε όλο αυτόν τον καιρό με τεράστιες θυσίες.

Για μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Θα δουλέψουμε και θα συνεργαστούμε με όλους όσοι μοιράζονται μαζί μας τις κοινές αρχές για την ανάπτυξη,τη διαφάνεια ,την αξιοκρατία και αγάπη για την περιβαλλοντική αειφορία. Εγγυώμαι προσωπικά την ενότητα του τοπικής κοινωνίας και του κινήματος ενάντια στα χρυσωρυχεία . Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Η επόμενη μέρα έφτασε .Αρχίζουμε αμέσως δουλειά για τον Δήμο του μέλλοντος ,για το Δήμο της καρδιάς μας.
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου