Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

1η έκθεση Έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων «Περί τέχνης» στην Κομοτηνή

Άνοιξε τις πύλες της στο Κοινό της Κομοτηνής, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η πρώτη έκθεση. Η έκθεση αυτή είναι το πρώτο εγχείρημα των γυναικών που συμμετέχουν, να εκθέσουν τις δημιουργίες τους. Στην έκθεση συμμετέχουν 5 γυναίκες, η Νεκταρία Χριστοδούλου, με διακοσμητικά από φελιζόλ και γύψο, η Μαρία Βασιλάκη με δημιουργίες από ακατέργαστο μαλλί, η Φωτεινή Πασχαλίδου, με κεριά χειροποίητα και κοσμήματα, η Εύη η Τσιρίδου με χειροποίητα πλεκτά και κοσμήματα πλεκτά και ο  Χάρης Παπαδόπουλος με έργα ζωγραφικής .    
  Η κα. Έφη Φιρίκου που συμμετέχει μιλώντας για την έκθεση και την δική της συμμετοχή ανέφερε ότι «συμμετέχω στην έκθεση με πλεκτά αντικείμενα και αξεσουάρ και κοσμήματα. Κάνουμε μια προσπάθεια να εκθέσουμε ο καθένας μας, αυτά που κατασκευάζει για να γίνουν γνωστά στο κοινό της Κομοτηνής, ξεκίνησε με 2-3 άτομα και στην πορεία που κάμφθηκαν τα εμπόδια, ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους πέντε, όποτε και το πραγματοποιούμε».  
  Η κα. Πάσχαλίδου Φωτεινή υπογράμμισε ότι «η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη και χαιρόμαστε πολύ που μας τιμάει με την παρουσία του»
  Η κα. Μαρία Βασιλάκη τόνισε ότι «τα έργα μου τα εκθέτω και στο κατάστημα μου, είναι από ακατέργαστο μαλλί και διάφορα πλεχτά αξεσουάρ. Στην έκθεση θα δουλέψουμε και με τα υλικά που χρησιμοποιούμε και θα φτιάξουμε διάφορα πράγματα. Αξίζει να έρθει κάποιος, θα δει και δημιουργίες από φελιζόλ, διάφορα πλεχτά ρούχα, κοσμήματα και πολλά πολλά άλλα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την προσέλευση του κόσμου. Ευχή μας να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια». 
   Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 20 Νοεμβρίου και είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου