Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


    Καταγγελία που έπεσε στα χέρια μας και την υπογράφουν 14 μουσουλμάνοι συμπολίτες μας αποκαλύπτει την παράνομη δραστηριότητα του Τούρκου πρόξενου της Κομοτηνής κ. Σαρνίτς, στην Θράκη. Κατά  καιρούς πολλοί από την πλειονότητα κατήγγειλαν την παράνομη και υπονομευτική στάση του Τουρκικού προξενιού, ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία από μουσουλμάνους συμπολίτες μας.
   Η καταγγελία όπως αναφέρει απευθύνεται στον πρωθυπουργό της Τουρκίας και στον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας και κάνει λόγο για εκβιασμό μουσουλμάνων στην προεκλογική περίοδο από τον ίδιο τον πρόξενο για να στηρίξουν τους «εκλεκτούς του προξενιού», όπως αναφέρει η καταγγελία απειλεί να διακόψει ακόμη και τους μισθούς των δασκάλων προκείμενου να στηρίξουν το εκάστοτε υποψήφιο που προτείνει, συγκεκριμένα αναφέρει ότι το 2009 ζητούσε να στηρίξουν τον κ. Ριτβάν και στις δημοτικές εκλογές του 2010 την  υποψήφια δήμαρχο για τον δήμο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου.
   Παράλληλα αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Θράκη, διαχωρίζει την μειονότητα σε ανθρώπους του προξενείου και σε χαφιέδες των ελλήνων πάρα τα δικά τους συναισθήματα για την Τουρκία, απλά και μόνο γιατί διαφωνούν σε ορισμένα θέματα με την στάση του προξένου.
    Η καταγγελία αυτή σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε σε πολλά ΜΜΕ της μειονότητας κάνεις όμως δεν φαίνεται να το δημοσίευσε.
   Πολλοί είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν «γραφικούς» όσους ζητούν εδώ και καιρό να φύγει το Τουρκικό προξενείο από την Κομοτηνή και κάνουν λόγο για παράνομη και υπονομευτική δράση, ωστόσο αυτή η καταγγελία αποδεικνύει ότι το τουρκικό προξενείο «ξεφεύγει» από τα όρια της νομιμότητας και δεν εξυπηρετεί τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει, επιβεβαιώνοντας όλους όσους ζητούν να απομακρυνθεί το Τουρκικό προξενείο από την Κομοτηνή.
ΜΑΡΙΝΑ ΚΙΝΕΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου