Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση

Ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ και περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Μορφίδης, συμμετείχε στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στο νομό Έβρου από τον Αναπληρωτή
Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη, προκειμένου να συζητήσουν με τους εμπλεκόμενους φορείς για τη δυνατότητα επαναλειτουργίας κατά την εφετινή περίοδο του εργοστασίου ζάχαρης στην Ορεστιάδα, μετά τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης που στηρίζουν την τευτλοκαλλιέργεια.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μορφίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον κ. Αποστόλου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα  της Περιφέρειας και να συζητήσει μαζί του το σχεδιασμό και την ιεράρχησή τους, με σκοπό την οργάνωση των κινήσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο εξής για τη σταδιακή επίλυσή τους.

Τόσο ο κ. Αποστόλου, όσο και ο κ Μορφίδης, τόνισαν ότι κοινός και σταθερός στόχος τους παραμένει η παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα. Τέλος συμφώνησαν ότι, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Υπουργείου για τα ζητήματα της Περιφέρειας, τον επόμενο μήνα, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου