Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»



Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,   την Τρίτη 13 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής  Μέτσο Τζεμαλή.
Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε θίχθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Μουφτείας Κομοτηνής , ενώ αναφέρθηκε από τον Σοφολογιότατο και το πρόβλημα από τον ΟΓΑ της καταβολής των εξόδων κηδείας προς τους συγγενείς, μια που από το καλοκαίρι απαιτείται τιμολόγιο για την έγκριση τους, παρά το γεγονός  πως το εθιμοτυπικό της Μουσουλμανικής θρησκείας δεν προβλέπει γραφείο τελετών. Η κ Ελευθεριάδου επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικώς  με το Διοικητή του ΟΓΑ κ Ξενοφώντα Βεργίνη θέτοντας του το θέμα και παίρνοντας τη διαβεβαίωση πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  το πρόβλημα θα λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου