Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: «Κόμβος στην Θωράκιση της Ελλάδας η Θράκη»





Δημήτρης Χαρίτου: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η Ροδόπη μπορεί να εκπροσωπηθεί στα κέντρα λήψης Αποφάσεων.»


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τον ενθουσιώδη χείμαρρο των πολιτών της Ροδόπης, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Το κλίμα αισιοδοξίας  και ο  αγωνιστικός παλμός που επικρατούσε στην αίθουσα έστελνε σαφέστατο  το μήνυμα πως η Ροδόπη κάνει την δημοκρατική Ανατροπή και καλωσορίζει την Ελπίδα που έρχεται: Η Χώρα προχωράει με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε, για την μέχρι κεραίας υλοποίηση του  προγράμματος της Θεσσαλονίκης, που θα στοχεύσει στην επούλωση των πληγών και την ανακούφιση των πολιτών, από τις  Μνημονιακές πολιτικές που ακολούθησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπως και  την επανεκκίνηση της Οικονομίας που βρίσκεται σε καταστολή.
Αναφερόμενος στη Θράκη και στη Ροδόπη, τόνισε ότι η ανάπτυξη που τόσο πολύ χρειάζεται η περιοχή, για να πάψει να είναι μια από τις φτωχότερες της ΕΕ, θα αποτελέσει θωράκιση της Ελλάδας.
Δεσμεύθηκε :
- Για την ανάδειξη της περιοχής σε κόμβο για την μεταφορά ενέργειας στην Ευρώπη.
- Για την Ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και την μείωση του κόστους παραγωγής για αγρότες και κτηνοτρόφους και κατάργηση ΕΝΦΙΑ.
-Για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής και του κάθετου άξονα.  
-Για έργα αναπτυξιακά που θα προστατεύουν το περιβάλλον και θα ωφελούν το σύνολο της  κοινωνίας…Χωρίς εξορύξεις Χρυσού, με κριτήριο το όφελος του δημοσίου και όχι των συμφερόντων της διαπλοκής
- Για την Αποκατάσταση της αδικίας από την κατάργησης της σύνταξης των Παλιννοστούντων.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, Δημήτρης(Τάκης) Χαρίτου δήλωσε «Το στοίχημα για τους Ροδοπίτες είναι: με Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η Ροδόπη, θα εκπροσωπείται στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ή θα παραμείνει εγκλωβισμένη στο χθες με αυτούς που ευθύνονται για τα επώδυνα που βιώνουμε σήμερα;
Στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την χώρα η πολιτική δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων που ξαφνικά ανακάλυψαν την κρίση και τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου