Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής





 

   Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, όπου έδωσε και την δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές τα μέλη του.

    Οι ηλικιωμένοι μάλιστα απόλαυσαν εορταστικές μελωδίες από την χορωδία του Δήμου «Εύμολπος», με τον Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Νίκο Σωτηρακόπουλο, να τονίζει πως «η δημοτική αρχή έχει ως προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική και κάνει το κατά το δυνατόν καλύτερο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους», τόσο σε θέματα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων, όσο και σε ζητήματα ουσιαστικότερα, όπως είναι οι ιατρικές εξετάσεις και οι συνταγογραφήσεις.

     Παράλληλα  κ. Σωτηρακόπουλος γνωστοποίησε ότι δρομολογείται και πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής σε συνεργασία με το νοσοκομείο Κομοτηνής για την υλοποίηση του θα ζητηθεί και η εθελοντική συνδρομή – αλληλεγγύη των μελών του Ιατρικού Συλλόγου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την ονοματοδοσία προσεχώς της μεγάλης αίθουσας του Α΄ ΚΑΠΗ, σε «Αίθουσα Στυλιανού Σταμπουλίδη», στη μνήμη του τέως Προέδρου του.

     Αναφορικά με τα όσα ζητούν τα μέλη του ΚΑΠΗ από τον κ. Σωτηρακόπουλο σημείωσε ότι «Ζητούν πάντα και καλό είναι να τα ζητούν. Εγώ δέχομαι τις πιέσεις αυτές και για το γιατρό και για τα φάρμακα, οποιοδήποτε πρόβλημα. Τώρα μου ζήτησαν για παράδειγμα για χορό και για γυμναστική, θα προσπαθήσουμε. Τα πεντάμηνα τέλειωσαν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια γυμνάστρια να κάνει τη γυμναστική γιατί τη χρειάζονται, διότι οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν οστεοπόρωση, έχουν διάφορα προβλήματα και η γυμναστική είναι η καλύτερη θεραπεία π.χ. της οστεοπόρωσης».